4 zile Stockholm la doar 119 euro/ p (avion+cazare)

La revedere, Bucuresti! Bine ai venit, Stockholm! Haideti in Suedia sa mergem sa o vizitam putin, ca o meritam! O tara superba, scumpa, asa e, dar daca ne urmaresti pe noi o sa gasesti mereu cele mai bune preturi. Nu ne crezi? Pai tocmai am gasit o oferta de nerefuzat cu 3 nopti cazare in Stockholm + avion la DOAR 119 euro/ persoana. Intervalul ales de noi este 25 – 28 noiembrie 2017, dar ca-ntotdeauna este doar un exemplu, mai jos avem si alternative la zbor.

La hoteluri avem doua optiuni, ori hostel (este mai ieftin la hostel, dar daca doriti la hotel, ceea ce e cu mult mai scump, puteti incerca link-ul de mai jos de pe momondo.ro sau de pe booking):

Alternative la zbor, cu plecare din Cluj-Napoca si Capitala:

Cluj-Napoca:

Din Capitala:

Totalul este de 119.5 euro de persoana (18 euro + 101.5 euro hotelul)

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

This entry was posted in BEST OF and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *