4 zile Torino la 117 euro/p (avion+cazare)

Haideti in Torino! la 117 euro de persoana cu cazare pentru 4 zile si zbor inclus! Perioada drept exemplu pentru vacanta ta este 13 – 16 mai 2018, dar mai jos sunt alternative la zbor.

La cazare aveti de ales dintre 2 hoteluri:

Prin urmare, avem astfel, in total:

  • 117.5 euro de persoana (48 + 69.5 euro hotelul)

Alternative la zbor:

***

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

***

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

This entry was posted in Turism and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 4 zile Torino la 117 euro/p (avion+cazare)

  1. Buycialis says:

    S-au trezit aia de la CRAB să explice abia acum că de fapt nu toată lumea primește apa restrictionat in aceste 4 zile. Eu sunt unul din aia nefericiți care stau 4 zile fără apă la robinet. Locuiesc în centru. Din toate geniile de la CRAB sau primărie nu s-a gândit nimeni la posibilitatea de a da apa diferențiat pe cartiere, la intervale orare diferite ca sa ajungă la toată lumea câte putin. Toți plătim la fel, toți avem aceleași drepturi, indiferent dacă locuim in zone înalte sau joase. Eu de ce trebuie sa cheltui bani, să car cu spatele apa 4 zile? Fiindca stau în zona înaltă a orașului? Am pret redus la apa? Am impozit redus? Gândiți mai mult, că nu doare. Dacă va este lene, plecați acasă.

    • REDACTIA RABBIT MEDIA says:

      E bine ca ne-ati scris! Parerea voastra conteaza! Sa stie si publicul despre ce e vorba. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *