Corteva raportează rezultate financiare solide pentru primul trimestru al anului 2022

INDIANAPOLIS, Ind.,– Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) (“Corteva” sau “Compania”) a raportat rezultatele financiare pentru cele trei luni încheiate la data de 31 martie 2022.

Prezentarea generală a rezultatelor financiare pentru T1 2022
Vânzărinete Venituri din op. Cont. (Dupa impozitare) EPS (Câștig pe acțiune)
GAAP $4.60B $577M $0.79
vs. T 1 2021 +10% (6)% (4)%
Vânzări Organice1 EBITDA1 Operațional EPS1 Operațional
NON-GAAP $4.84B $1.04B $0.97
vs. T1 2021 +16% +15% +23%

Principalele evoluții ale primului trimestru din anul 2022

  1. Vânzările nete pentru primul trimestru al anului 2022 au crescut cu 10% față de anul precedent, cu câștiguri pe ambele segmente. Vânzările organice1 au crescut cu 16% în aceeași perioadă, generate de sporuri procentuale de două cifre în toate regiunile.
  2. Vânzările nete de semințe au crescut cu 1% și vânzările organice1 au crescut cu 7% pe an, cu câștiguri notabile în EMEA2 și America Latină, parțial afectate de calendarul sezonier al livrărilor de semințe în America de Nord2. Prețul a crescut cu 8% la nivel global datorită execuției continue a strategiei asumate.
  3. Vânzările nete pe segmentul de produse de protecție a plantelor s-au majorat cu 23%, iar vânzările organice1 au crescut cu 29%,  cu regiunea America de Nord2 lider de vanzăriCreșterile în volum au fost determinate de cererea timpurie și de lansările noilor produse, incluzând erbicidele EnlistTM și RinskorTM, cât și a fungicidului ZorvecTM. Majorările prețurilor au reflectat o execuție puternică în toate regiunile ca răspuns la cresterea de natură inflaționistă a  costurilor.
  4. În standardul GAAP, veniturile și câștigul per acțiune (EPS) din operațiuni continue au fost 577 milioane $ și, respectiv, 0.79 $ pe acțiune pentru primul trimestru al anului 2022. EBITDA1 operațional a fost de 1.04 miliarde $, o îmbunătățire cu 15% față de anul precedent, datorită execuției solide a politicii de prețuri și a câștigurilor din volum în toate regiunile, parțial afectate de inflație și de variații negative ale cursului valutar. Câștigul pe acțiune (EPS1 operațional) a fost de 0.97 $, în creștere cu 23% față de aceeași perioadă a anului trecut.
  5. Conducerea companiei a oferit estimări3 privind vânzările nete și EBITDA1 Operațional pentru tot anul 2022. Compania se așteaptă ca vânzările nete să fie cuprinse între 16.7 miliarde $ și 17 miliarde $ și EBITDA1 Operațional între 2.8 miliarde $ și 3.0 miliarde $. Compania și-a ajustat așteptările pentru EPS1 operațional pentru anul 2022, care este așteptat să fie în intervalul 2.35 $ și 2.55 $ per acțiune, reflectând  un numar mediu mai mic de acțiuni (nota – au avut loc răscumpărări de acțiuni)

T1

T1

%

%

(în milioane $, exceptand cazul cand se mentionează altfel)

2022

2021

Variație

Variație Organică1

Vânzări nete

$4,601

$4,178

10%

16%

America de Nord

$2,005

$1,743

15%

15%

EMEA

$1,582

$1,602

(1)%

12%

America Latină

$650

$518

25%

26%

Asia Pacific

$364

$315

16%

22%

1.Vânzări organice, EPS Operațional, și EBITDA Operațional sunt măsuri non-GAAP. Vezi pag. A-5 pentru detalii  2.America de Nord cuprinde SUA si Canada. EMEA se definește ca Europa, Orientul Mijlociu și Africa. 3. Compania nu oferă cea mai comparabilă măsură GAAP pe o bază anticipată. Consultați pagina 5 pentru informații suplimentare.

În anul 2022 Corteva a avut un start generat de creșteri procentuale cu două cifre ale vânzărilor și o creștere a EBITDA Operațional în primul trimestru al anului, acestea reflectând o activitate susținută în ciuda unui mediu macroeconomic și geopolitic provocator care include situația actuală din Europa de Est.
Compania a făcut progrese în ceea ce privește strategia de a accelera performanța, inclusiv realinierea business-ului care a fost anunțată de curând, în acest fel simplificându-se procesele interne și mărind viteza cu care se desfășoară lucrurile în cadrul companiei.

Privind în viitor, ne așteptăm ca fundamentele unei piețe sănătoase să continue, având în vedere prețurile record ale mărfurilor agricole, nivelurile ridicate ale veniturilor din agricultură și creșterea cererii de alimente la nivel global.
Ne menținem angajamentul de a oferi fermierilor soluții durabile pentru a stimula productivitatea și de a reduce presiunea actuală asupra sistemului alimentar global.

Chuck Magro,
Chief Executive Officer

Actualizări

Realinierea Business-ului pentru a accelera performanța operațională

    • Compania a anunțat recent modificări ale modelului organizational, trecând de la un model matriceal la un model axat pe unitatea de business în vederea unei alinieri atât a resurselor, cât și a structurii costurilor la nevoile specifice ale fiecărui “business”, sporind astfel responsabilitatea în livrarea către consumatori și execuția operațională
    • Tim Glenn a fost numit Executive Vice President, Seed Business Unit, cu responsabilitate deplină si autoritate  corespunzătoare în conducerea francizei globale a segmentului de semințe  pentru a aduce cele mai bune soluții la nivel mondial fermierilor și consumatorilor din întreaga lume, maximizând randamentul și profitabilitatea
    • Robert King s-a alăturat echipei Corteva în calitate de Executive Vice President, Crop Protection Business Unit, conducând operațiunile globale pe segmentul de protecția plantelor, inclusiv pe lanțul de aprovizionare și producție; astfel vom putea oferi fermierilor tehnologii durabile și diferențiate necesare pentru a îmbunătăți productivitatea și profitabilitatea

Impactul pozitiv al noilor produse

    • În timpul primului trimestru, Agenția de Mediu EPA a emis etichete suplimentare actualizate pentru erbicidele Enlist One® și Enlist Duo®, eliminând cele mai multe restricții geografice pentru anumite specii și a fost extins accesul la peste 98% din zona de producție a boabelor de soia din SUA, oferind astfel fermierilor acces la această tehnologie eficientă  de control al buruienilor.  Cultivatorii vor câștiga în acest mod mai multă încredere în valoarea sistemului de control al buruienilor EnlistTM ca soluție integrată de cea mai bună calitate
    • Compania a înregistrat creșteri de vânzări pentru noile produse de protecția plantelor – în creștere cu 180 de millioane$ față de primul trimestru al anului 2021, o creștere de aproape 60% care reflectă cererea continuă pentru tehnologiile de vârf din industrie, cum ar fi erbicidul EnlistTM, insecticidul IsoclastTM și fungicidul ZorvecTM.

Compania a luat măsuri pentru a atenua impactul crizei umanitare asupra securității alimentare și părăsește piața din Rusia

    • Pe parcursul trimestrului, compania a lucrat îndeaproape cu clienții ucraineni pentru a livra produsele necesare începerii sezonului, cât și pentru a reduce impactul negativ asupra crizei umanitare actuale
    • Având în vedere situația actuală în ceea ce privește războiul Rusiei împotriva Ucrainei, compania a luat decizia de a se retrage din Rusia și, după ce a întrerupt deja noile vânzări din țară, inițiază un plan de oprire a activităților de producție și a business-ului
    • Având în vedere amenințarea pe care o reprezintă războiul pentru securitatea alimentară la nivel mondial, pentru a reduce impactul său asupra producției alimentare globale, Compania a anunțat de asemenea planuri de a dona semințe Ucrainei, Africii și regiunii Orientului Mijlociu pentru sezonul de producție 2023.

Rezumat Segment Semințe

Vânzările nete pentru segmentul semințe au fost de 2.5 miliarde $ în primul trimestru al anului 2022, în creștere ușoară față de primul trimestru al anului 2021. Acest rezultat s-a datorat majorării cu 8% a prețurilor. Acest câștig a fost parțial afectat de o scădere de 1% a volumelor și de un impact valutar nefavorabil de 6%.

Creșterea prețului a fost determinată de o execuție puternică la nivel global, condusă de EMEA și de America de Nord, cu un preț al porumbului care a crescut cu 8% la nivel mondial. Scăderea volumului a fost determinată de calendarul sezonier al livrărilor în America de Nord, care a fost parțial compensată de cererea puternică de porumb din Brazilia. Impactul valutar nefavorabil a fost generat de variatia cursului lirei turcești  și al Euro.

EBITDA operațional pe segment a fost de 569 milioane $ în primul trimestru al anului 2022, în scădere cu 8% față de primul trimestru al anului 2021. Execuția prețurilor și acțiunile continue privind eficientizarea costurilor  și a productivității au fost afectate puternic  de calendarul sezonier din America de Nord, de costurile mai mari de aprovizionare și transport, de impactul nefavorabil al cursurilor valutare  și de impactul nefavorabil  al reevaluării unei investiții în capital.

T1

T1

%

%

(în milioane $, exceptand cazul cand se mentionează altfel)

2022

2021

Variație

Variație Organică1

America de Nord

$1,184

$1,210

(2)%

(2)%

EMEA

$926

$947

(2)%

11%

America Latină

$323

$274

18%

20%

Asia Pacific

$91

$61

49%

58%

Total vânzări nete semințe

$2,524

$2,492

1%

7%

EBITDA operational semințe T1

$569

$617

(8)%

N/A

Rezumat Segment Protecția Plantelor

Vânzările nete pentru segmentul de protecție al plantelor au fost de aproximativ 2.1 miliarde $ în primul trimestru al anului 2022, comparativ cu aproximativ 1.7 miliarde $ în primul trimestru din 2021. Rezultatul s-a datorat unei majorări de 18% a volumului și unei creșteri de 11% a prețurilor. Aceste câștiguri au fost afectate parțial de impactul negativ al portofoliului, evaluat la 1% și de un impact negativ asupra cursului valutar evaluat la 5 %.
Creșterile de volum au fost determinate de cererea puternică de erbicide în America de Nord din cauza preocupărilor legate de aprovizionare, în tandem cu introducerea continuă a produselor noi care se diferențiază de competiție, inclusiv erbicidele EnlistTM, ArylexTM și RinskorTM și fungicidul ZorvecTM.
Majorarea prețurilor a fost determinată de creșterea din America de Nord, inclusiv de prețurile mai mari pentru materii prime și de costurile logistice crescute. Impactul valutar nefavorabil a fost generat de evoluția lirei turceaști și celei a Euro. Impactul portofoliului a fost determinat de o cesionare în Asia Pacific.

EBITDA operațional pe segment a fost de 491 milioane $ în primul trimestru al anului 2022, în creștere cu 53% față de anul 2021. Creșterea prețurilor și a volumului, precum și acțiunile continue privind costurile au compensat atât impactul nefavorabil al cursului valutar, cât și costurile de achiziție mai ridicate (inclusiv costurile materiilor prime cât și costurile de vânzare mai mari ale SG&A). Marja EBITDA pe segment s-a îmbunătățit cu 460 de puncte de bază față de perioada anterioară a anului, în mare parte determinată de tehnologii noi și care diferențiază produsele noastre de ale competitorilor.

T1

T1

%

%

(în milioane $, exceptand cazul cand se mentionează altfel)

2022

2021

Variație

Variație Organică1

America de Nord

$821

$533

54%

54%

EMEA

$656

$655

– %

13%

America Latină

$327

$244

34%

33%

Asia Pacific

$273

$254

7%

13%

Total Vânzări nete T1 Protecția Plantelor

$2,077

$1,686

23%

29%

EBITDA operational protecția plantelor T1

$491

$321

53%

N/A

Perspective pentru 2022
Compania confirmă proiecțiile oferite anterior privind vânzările nete și estimări3 EBITDA1 operațional pentru întregul an 2022. Corteva se așteaptă la venituri nete din vânzări de 16.7 miliarde $ și 17.0 miliarde $, care, în medie , reprezintă o creștere netă a vânzărilor de aproximativ 8% și o creștere organică a vânzărilor de 11%.

Compania estimează ca EBITDA1 operațional va fi în intervalul de 2.8 – 3.0 miliarde $. EPS (câștigul pe actiune) operațional a fost ajustat, între 2.35 și 2.55 $ pe acțiune, pentru a reflecta un număr mediu de acțiuni mai mic. Corteva declară ca nu poate să reconcilieze rezultatele financiare viitoare non-GAAP cu cele GAAP din SUA; Compania nu poate previziona, fără a face eforturi nerezonabile, apariția anumitor evenimente ulterioare semnificative asupra cărora nu are niciun fel de control.

Conferință online cu investitorii pentru primul trimestru

Compania va organiza ‘o conferință ’on-line’’ cu investitorii pentru a prezenta rezultatele primului trimestru si perspectivele pentru activitatea viitoare. Prezentarea care va însoti conferinta ‘’on-line’’ poate fi găsită pe ‘’site’’-ul Companiei la pagina ’’Investor ‘’Events and Presentations’’. O înregistrare a acestui eveniment va putea fi gasita pe ’site’’-ul Companiei pe pagina Investor Events and Presentations page.

Despre Corteva Agriscience

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacționată pe bursă, care combină inovația de vârf din industrie, implicarea clienților și execuția eperațională pentru a oferi soluții la cele mai mari provocări agricole din lume.
Corteva generează opțiuni avantajoase pe piață prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mixul său echilibrat și divers de semințe, produse de protecția a plantelor și servicii digitale la nivel mondial. Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, care pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.ro
Urmăriţi Corteva Agriscience pe FacebookInstagramLinkedInTwitter şi YouTube

Declarație de atenționare cu privire la declarațiile anticipative:

Prezenta comunicare conține declarații anticipative în sensul secțiunii 21E din Legea Bursei de Valori Mobiliare din 1934, astfel cum a fost modificată, și al secțiunii 27A din Legea privind valorile mobiliare din 1933, așa cum a fost modificată, care sunt destinate să fie acoperite de dispozițiile de protecție a portului pentru declarațiile anticipative cuprinse în Legea privind reforma litigiilor privind titlurile de valoare private din 1995, și pot fi identificate prin utilizarea lor de cuvinte precum “planuri”, “așteaptă”, “o sa”, “anticipează”, “crede”, “intenționează”, “proiecte”, sau alte cuvinte de sens similar. Toate declarațiile care abordează așteptările sau previziunile despre viitor, inclusiv declarațiile despre creșterea, dezvoltarea produselor și obiectivele de sustenabilitate ale lui Corteva, sunt declarații anticipative.
Declarațiile anticipative se bazează pe anumite ipoteze și așteptări ale evenimentelor viitoare care pot să nu fie  exacte sau realizate. Declarațiile anticipative implică, de asemenea, riscuri și incertitudini, multe dintre acestea depășind controlul companiei Corteva. Deși lista factorilor prezentată mai jos este considerată reprezentativă, nu ar trebui să se considere că o astfel de listă este o declarație completă a tuturor riscurilor și incertitudinilor potențiale. Factorii care nu sunt mentionati pot prezenta obstacole suplimentare semnificative în calea realizării declarațiilor anticipative. Consecințele diferențelor semnificative de rezultate în comparație cu cele anticipate în declarațiile anticipative ar putea include, printre altele, perturbarea activității, probleme operaționale, pierderi financiare, Răspunderea juridică față de terți și riscuri similare, dintre care oricare ar putea avea un efect negativ semnificativ asupra activității Corteva, asupra rezultatelor operațiunilor și asupra situației financiare. Unii dintre factorii importanți care ar putea determina ca rezultatele efective ale Corteva să difere semnificativ de cele preconizate în orice astfel de declarații anticipative includ: (i) incapacitatea de a obține sau de a menține aprobările de reglementare necesare pentru unele dintre produsele Corteva; (ii) incapacitatea de a dezvolta și comercializa cu succes produsele Corteva aflate in dezvoltare; (iii) efectul gradului de înțelegere și acceptare publică sau al acceptării publice percepute a biotehnologiei Corteva și a altor produse agricole; (iv) efectul schimbărilor în politicile agricole și conexe ale guvernelor și organizațiilor internaționale; (v) Efectul concurenței și al consolidării în sectorul in care actioneaza si Corteva; (vi) efectul concurenței din partea producătorilor de produse generice; (vii) costurile respectării cerințelor de reglementare în evoluție și efectul încălcărilor efective sau presupuse ale legislației de mediu sau ale cerințelor de autorizare; (viii) efectul schimbărilor climatice și factorii sezonieri și meteorologici imprevizibili; (ix) riscurile legate de piețele petrolului și ale produselor de bază; (x) înființarea de către concurenti a unei platforme intermediare de distribuție a produselor Corteva; (xi) impactul dependenței Corteva de terți în ceea ce privește anumite materii prime sau licențe și comercializare;; (xii) efectul spionajului industrial și al altor perturbări ale lanțului de aprovizionare, ale tehnologiei informației sau ale sistemelor de rețea ale Corteva; (xiii) efectul volatilității costurilor de producție ale Corteva; (xiv) incapacitatea de a realiza beneficiile anticipate ale reorganizărilor interne luate de DowDuPont în legătură cu spin-off-ul Corteva și alte inițiative de economisire a costurilor; (xv) incapacitatea de a mobiliza capital prin piețele de capital sau împrumuturi pe termen scurt în condiții acceptabile pentru Corteva; (xvi) incapacitatea clienților Corteva de a-și plăti datoriile către Corteva, inclusiv programele de finanțare a clienților; (xvii) creșterea pensiilor și a altor obligații de finanțare a planurilor de beneficii postangajare; (xviii) Riscuri legate de obligațiile de despăgubire ale moștenirii E. I. du Pont de Nemours și datoriile societății în legătură cu separarea Corteva; (xix) efectul respectării legilor și cerințelor și al hotărârilor nefavorabile privind litigiile; (xx) riscuri legate de operațiunile globale ale Corteva; (xxi) incapacitatea de a gestiona în mod eficient achizițiile, cesionările, alianțele și alte acțiuni cu efect asupra  portofoliului; (xxii) riscurile legate de COVID-19; (xxiii) riscurile legate de acționarii activiști; (xxiv) neaplicarea drepturilor de proprietate intelectuală ale Corteva sau apărarea împotriva revendicărilor de proprietate intelectuală susținute de alții; (xxv) efectul produselor contrafăcute; (xxvi) dependența Corteva de acordurile de licență încrucișată a proprietății intelectuale; și (xxvii) alte riscuri legate de separarea de DowDuPont. În plus, pot exista alte riscuri și incertitudini pe care Corteva nu le poate identifica în prezent sau pe care Corteva nu se așteaptă în prezent să le aibă un impact semnificativ asupra activității sale. În cazul în care, în orice declarație anticipativă, se exprimă o așteptare sau o credință cu privire la rezultatele sau evenimentele viitoare, această așteptare sau credință se bazează pe planurile și așteptările actuale ale conducerii Corteva și se exprimă cu bună credință și se consideră că au o bază rezonabilă; dar nu poate exista nici o asigurare că așteptările sau credința va rezulta sau fi realizat sau realizat. Corteva declină și nu își asumă nicio obligație de a actualiza sau revizui orice declarație anticipată, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația aplicabilă. O discuție detaliată a unora dintre riscurile și incertitudinile semnificative care pot determina rezultate și evenimente să difere semnificativ de astfel de declarații anticipative sau alte estimări este inclusă în secțiunea „factori de risc” a raportului anual al Corteva privind formularul 10-K, astfel cum a fost modificat prin rapoartele trimestriale ulterioare pe formularele 10-Q și rapoartele curente pe formularul 8-K.

Regulamentul G (Măsuri financiare Non-GAAP)

Această situație a câștigurilor include informații care nu se conformează cu U.S. GAAP și sunt considerate măsuri non-GAAP. Aceste măsuri includ cresteri organice (inclusiv în funcție de segment și regiune), EBITDA operațional, EBITDA operațional preliminar, marja EBITDA operațional, marja EBITDA preliminar operațional, câștiguri operaționale pe acțiune, câștiguri operaționale preliminare pe acțiune, rata impozitului de bază și rata preliminara a impozitului de bază.  Conducerea folosește aceste măsuri intern pentru planificare și prognoză, inclusiv alocarea resurselor și evaluarea compensării stimulentelor. Conducerea crede că aceste măsuri non-GAAP reflectă cel mai bine performanța continuă a Companiei în perioadele prezentate și oferă informații mai relevante și mai utile pentru investitori, deoarece oferă o înțelegere a rezultatelor operaționale continue ale Companiei și o comparație mai utilă a rezultatelor de la an la an. Aceste măsuri non-GAAP completează dezvăluirile U.S. GAAP ale Companiei și nu trebuie privite ca o alternativă la măsurile U.S. GAAP de performanță.  Mai mult, este posibil ca astfel de măsuri non-GAAP să nu fie conforme cu măsurile similare furnizate sau folosite de alte companii. Reconcilierile pentru aceste măsuri non-GAAP cu U.S. GAAP sunt furnizate în Informațiile Financiare Selectate și Măsurile Non-GAAP (Selected Financial Information and Non-GAAP Measures) începând cu pagina A5 a Anexelor cu Situațiile Financiare.
Corteva nu poate să își reconcilieze măsurile sale financiare non-GAAP orientate spre viitor cu cele mai comparabile măsuri financiare ale GAAP din SUA, deoarece nu este în măsură să prevadă elemente care nu se află sub controlul companiei, cum ar fi elemente semnificative, fără efort nerezonabil. Pentru elementele semnificative raportate în perioadele prezentate, consultați pagina A-10 a Anexelor cu situații financiare. Începănd cu 1 ianuarie 2020, compania prezintă o cheltuială accelerată de amortizare a redevențelor plătite în avans ca element semnificativ. Amortizarea accelerată a redevențelor plătite în avans reprezintă o cheltuială non-cash asociată cu recunoașterea plăților în avans efectuate către Monsanto în legătură cu licența neexclusivă a Companiei în Statele Unite și Canada pentru caracteristicile de toleranță ale erbicidului Monsanto Genuity® Roundup Ready 2 Yield® Roundup Ready 2 Xtend® În perioada de dezvoltare intensă de cinci ani a Enlist E3™, se așteaptă ca Corteva să reducă semnificativ volumul produselor cu caracteristici de toleranță la erbicidelor Roundup Ready 2 Yield® și Roundup Ready 2 Xtend® începând cu 2021, cu o utilizare minimă așteptată a platformei de caracteristici după finalizarea dezvoltării intense.
Adițional, la 1 februarie 2021, Corteva a aprobat acțiuni de restructurare, menite să dimensioneze și să optimizeze amprenta și structura organizațională în funcție de nevoile de business din fiecare regiune, cu accent pe stimularea îmbunătățirii continue a costurilor și productivității. Se preconizează că acțiunile de restructurare vor fi finalizate în mod substantial în 2021. Vânzările organice sunt definite ca preț și volum și exclude impactul monedei și al portofoliului. EBITDA operational este definit ca venituri (și anume, venituri din continuarea operațiunilor înainte de impozitul pe venit) înainte de dobânzi, depreciere, amortizare, beneficia neoperaționale, câștiguri nete, pierderi nete și valutare, și câștigul sau pierderea netă nerealizată din activitatea mark-to-market pentru anumite instrumente derivate în valută care nu se califică pentru contabilitatea de acoperire împotriva riscurilor, excluzând impactul elementelor semnificative (inclusiv cheltuielile de depreciere a fondului commercial). Beneficiile neoperaționale nete constau în credite de pensii neoperaționale și alte beneficii postangajare (OPEB), ajustări de despăgubire fiscală, costuri de mediu și costuri juridice asociate cu întreprinderile și siturile istorice DuPont. Ajustările de compensare fiscală se referă la modificările soldurilor de despagubire, ca urmare a aplicării termenilor Acordului privind aspectele fiscale, dintre Corteva și Dow și/sau DuPont, care sunt înregistrate de companie ca venituri sau cheltuieli înainte de impozitare.
Veniturile operaționale pe acțiune sunt definite ca „venituri pe acțiune comună din operațiuni continue, excluzând impactul post-fiscal al elementelor    semnificative (inclusiv cheltuieli de depreciere a fondului comercial), impactul fiscal ulterior al beneficiilor neoperaționale, net; Și impactul după impozitare al cheltuielilor asociate imobilizărilor necorporale existente la separarea de DowDuPont, precum și impactul după impozitare al câștigului net nerealizat sau al pierderii din activitatea de evaluare a pieței pentru anumite instrumente derivate în valută care nu se califică pentru contabilitatea de acoperire împotriva riscurilor.
Deși amortizarea activelor necorporale ale companiei este exclusă din aceste măsuri non-GAAP, conducerea consideră că este important că este important ca investitorii să înțeleagă că aceste active necorporale contribuie la generarea de venituri. Amortizarea activelor care se referă la achiziții anterioare se va repeta în perioadele viitoare până când activele necorporale respective vor fi amortizate integral. Orice achiziții viitoare pot conduce la amortizarea imobilizărilor necorporale suplimentare. Câștigul sau pierderea nerealizată netă din activitatea de evaluare a pieței pentru anumite instrumente derivate în valută care nu se califică pentru contabilitatea de acoperire reprezintă câștigul (pierderea) net(ă) fără numerar din modificările valorii juste a anumitor contracte derivate în valută nedesemnate. La decontare, care are loc în același an calendaristic de execuție a contractului câștigul (pierderea) net(ă) din modificările valorii juste a contractelor derivate în valută necalificate se raportează în măsuri financiare relevante non-GAAP; permițând rezultate trimestriale pentru a reflecta efectele economice ale contractelor de instrumente financiare derivate în valută, fără marcajul nerealizat rezultat la volatilitatea valorii juste. Rata impozitului de bază este definite ca rată efectivă de impozitare, excluzând impactul câștigurilor (pierderilor) nete, al beneficiilor neoperaționale, nete, al amortizării activelor necorporale, începând cu separarea de Dow DuPont, și al elementelor semnificative (inclusiv cheltuieli de depreciere a fondului comercial).

®TM Corteva Agriscience și companiile afiliate
Media Contact
Kasey Anderson
+1 317-337-4478
kasey.anderson@corteva.com
Investor Contact
Jeff Rudolph
+1 302-485-3704
jeff.rudolph@corteva.com
This entry was posted in agricultura and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *