Ibiza (Spania) la doar 290 euro/pers 5 zile!

Haideti ca…totusi, recunosc, recunosc, am pus cam multe oferte de Grecia in ultimul timp! Asa ca, ne gandim sa mai schimbam putin fata site-ului, sa nu ne acuzati dupa de prea multe “grecii”. De asta, am luat Spania (de altfel, o alta destinatie preferata noua, romanilor!). Acuma…la oferta de doar…vai, doamne, nu stiu nici eu cum am gasit oferta…213 euro/pers…(zbor+cazare, “pai nu?”).insulele-baleare-ibiza-2

Ibiza face parte din insulele din arhipelagul Baleare, din partea de vest a Mediteranei, fiiind de drept, a Spaniei. Capitala este Ibiza (sau Eivissa, in spaniola), normal, cine nu a auzit de ea? iar localnicii vorbesc in catalană (limba cea mai vorbita a spaniolilor, ori mai bine zis dialectul).

Sora ei mai mica, Formentera (tot insula), formeaza impreuna asa numitele “Insulele Pitiuse” (pinilor, la o adica).  Cunoscuta mai ales pentru superbele panorame pe care ti le ofera insula, alaturi de plajele ei intinse si de o frumsete naturala incredibila; numarul lor ajunge in total la app 50.

Cele mai vizitate puncte turistice sunt: Cala d’Hort, localizata langa ciudata stânca Es Vedra.

Acuma, sa trecem la adevaratele detalii:

Zbor aveti de ales dintre trei perioade:

Pentru cazare alte 2 alegerI (prima perioada, dar le puteti schimba conform celorlalte perioade)

Prin urmare, avem, in functie de alegerI:

  • 290 euro/pers (zbor+cazare) pentru cea dintai perioada (cu primul apartament)
  • 300 euro/pers (zbor+cazare) pentru cel de-al doilea apartament (aceeasi perioada)

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

insula-ibiza

This entry was posted in BEST OF, HOTELURI and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *