Sardinia 8 zile la 207 euro/p (hotel+avion)

O super vacanta in Sardinia si mega ieftina, te asteapta pe tine! Ai pentru 8 zile 207/persoana euro cu avion si hotel inclus. Perioada drept exemplu este 2 – 9 mai 2018, dar mai jos sunt si alternative.

La hoteluri aveti de ales dintre 2:

Deci, totalul este de:

 207 euro de persoana (90 euro + 117 euro hotelul)

***

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

***

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

This entry was posted in Turism and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Sardinia 8 zile la 207 euro/p (hotel+avion)

 1. Tassos says:

  Thanks voor het stellen van deze vraag!payday cash loan

 2. Rezeption says:

  din pacate acele teste nu pot da un diagnostic precis .Nebunia il poate apuca pe om ,fereasca Dumnezeu de pe o zi pe alta.Sau semnele prevestitoare sa le vada doar cei apropiati si doar cu cateva zile inainte de a se produce atacul psihotic.In cazul educatoarei,chiar si cu un test ,,lacrima,,tot nu s-ar fi putut prevesti ce se va intampla,sa nu uitam ca aceasta era de aproape o luna in concediu,daca ar fi fost niste semnalmente cu cateva zile inainte ca va claca,acestea nu le-ar fi putut obserava decat familia ,eventual vreun prieten apropiat,vecin etc,in nici un caz colegii de munca.Si inca un lucru-orice om are ,,zile proaste,,cand e foarte indispus,abatut,nervos,poate reactioneaza ciudat,deplasat ,zile proaste care sa zicem ar prevesti o clacare,dar,uimitor,omul isi regaseste echilibrul,speranta si totul revine la normal.Parerea mea este ca testele psiho ar trebui introduse obligatoriu si sa se faca periodic,dar cu toate astea ele nu elimina in totalitate posibilitatea declansarii unei ,,crize,,la un om care nu a mai avut niciodata episoade psihotice.Puls ca oamenii cu scoala, in special cei care lucreaza cu oameni,stiu sa disimuleze foarte bine (asta face parte din meseria lor,dupa cum se stie ,,obisnuinta e a doua natura,,:ex ,,zambetul profesional,,.)

  • REDACTIA RABBIT MEDIA says:

   E bine ca ne-ati scris! Parerea voastra conteaza! 🙂 Sa stie si publicul despre ce e vorba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *