4 nopți în Maroc la doar 149 euro/p (zbor + cazare)

Marrakech este una dintre cele mai frumoase destinatii din Africa de Nord, alaturi de Casablanca, Tunis samd, asa ca, ne-am gandit (si poate si tu) ce motiv ai putea avea sa NU mergi in Maroc? NICI UNUL, desigur! Am gasit super oferta la doar 149 EURO de PERSOANA cu avion si cazare INCLUS in pret.  4 NOPTI este OFERTA!

Intervalul ales de noi (insa doar ca exemplu) este 5 – 9 noiembrie 2017, daca nu convine puteti alege de mai jos alternative la zboruri, dar atentie, fiind si promotie, normal ca perioadele in care puteti pleca in Marrakech sunt foarte restranse. Totusi, speram ca veti gasi, avem in toamna cu plecari din Bucuresti, Timisoara si Cluj.

Avionul este 108 euro, dus-intors cu o escala, CLICK AICI PT A VEDEA

La hoteluri aveti 3 optiuni, dintre care a treia este PERSONALA (adica va alegeti singuri, daca doriti, un alt hotel, daca nu ati fost de acord cu cele oferite drept exemple de noi):

Alternative la avion:

Bucuresti

Timisoara

Cluj

Totalul este de 149 euro de persoana (108 + 41 euro hotelul)

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

This entry was posted in BEST OF, HOTELURI and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *