Vietnam la doar 460 euro/p (avion cu 10 nopti cazare)

Nu ma credeti! Nu ma credeti si eu sunt sigur de asta! Dar nu e problema, va puteti uita si voi aici jos. Linkurile de mai jos, pe care daca le urmati va vor redirectiona spre MOMONDO.ro dupa si deja stiti de la celalte articole ale noastre, de acolo veti lua avionul care va va duce spre Vietnam, mai exact in Ho Chi Minh si, tot acolo, veti avea si hotelul! Asa ca, spune-mi, cu cine pleci? Bagajele sunt gata? Pentru ca eu mi l-as face deja cu siguranta. Mai ales ca, sa stiti, noroc mare aveti, pentru ca, in general, in statiunile din Vietnam (la fel ca si in Thailanda, de altfel) trebuie sa mai platesti bani si pe trasnfer, pentru ca statiunile sunt departe aeroporturi. DAR AICI, nu e cazul!

Noi am ales data de 17 – 28 ianuarie 2018, dar este doar un exemplu, pentru ca mai jos avem si alte optiuni pentru dvs. daca nu va convine acest interval.

ZBORUL > este Bucuresti – Ho Chi Minh la doar 417 euro, dus-intors. Totusi, escalele nu sunt cele mai frumoase, dar nu uitati pretul…

La hoteluri aveti 3 optiuni, cea de-a treia fiind o alegere personala, iar pentru schimbarea perioadei la hoteluri, trebuie sa va duceti la casutele de mai sus

Alternative la avion:

Totalul este de 460 euro/pers (417 zbor + 43 euro hotelul)

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

This entry was posted in BEST OF, HOTELURI and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *