De ce ROMHOTEL 2020?

ROMHOTEL 2020 are loc în perioada 20-23 februarie la Romexpo. Cea mai importantă întâlnire a specialiștilor din industria ospitalității se desfășoară în Pavilionul B1. Evenimentul se adresează specialiștilor care doresc să afle ultimele tendințe din domeniu, noile strategii de business și care sunt direcțiile de urmat în anul 2020 pentru sectorul HORECA.

  • Un nivel și mai ridicat de profesionalism

Prin organizarea Expoziției internaționale de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante, ROMEXPO își propune să impulsioneze creșterea nivelului de profesionalism din industria ospitalității și să stimuleze concurența loială în acest mediu de afaceri.

Industria HORECA este într-o continuă schimbare. Aceasta este influențată în fiecare an de tendințele și evoluția preferințelor clienților. Fiecare locație trebuie:

  • să ofere o experiență inedită
  • să țină pasul cu inovațiile tehnologice
  • să se reinventeze permanent pentru ca acel business să reziste și să performeze

”La ROMHOTEL 2020 ai ocazia să descoperi soluții rapide și de încredere dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, articole pentru servire și depozitare, accesorii pentru întreținerea curățeniei, precum și echipamente pentru securitate. În cadrul ROMHOTEL 2020 găsești o gamă completă de produse, servicii, tehnologii, inovații și know – how. Toate în același loc!”, au anunțat reprezentanții Romexpo.

ROMHOTEL 2020 prezintă noutățile în ceea ce privește designul interior și accesoriile. Specialiștii oferă sfaturi utile. De asemenea, ei îți arată cum să faci ca business-ul tău să fie original și să ajungă printre preferințele clienților.

  • Invitație pentru toată lumea

Organizatorii ROMHOTEL 2020 au pregătit și o serie de activități asemănătoare, legate de turism și menite să contribuie la specializarea și perfecționarea celor care își desfășoară activitatea în sectorul horeca. Vacanță înseamnă relaxare, relaxare înseamnă sănătate, stare de bine.

”Dacă ești interesat de promovarea unei alimentații sănătoase în locația ta, trebuie să participi la Conferința despre nutriție și alimentație, organizată de Horeca School, pe 23 februarie, în Sala Titulescu a Centrului Expozițional ROMEXPO.

Barista School prezintă cele mai spectaculoase metode de preparare a cafelei. Nu rata standul 29 din Pavilionul B1;

Ești înnebunit după experiențele culinare? Cei de la Atelierele Ilbah susțin workshop-uri interactive la standul 34. Ia parte la o incursiune în gastronomia mondială! Chef Cătălin Constantin îți încântă simțurile cu bucătăria indiană, iar chef Florin Cârniceanu te invită să guști din preparatele asiatice și mexicane.

„Horeca School te invită să iei parte la demonstrațiile culinare avangardiste ale celor mai renumiți chefi: Marco Favino, Ștefan Popescu, Cezar Munteanu, Alexandra Beatrice”, conform sursei citate.

În aceeași perioadă cu ROMHOTEL 2020 se desfășoară și ediția de primăvară a Târgului de Turism al României.

This entry was posted in analiza, evenimente, Turism and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *